Biologische udon noedels uit Japan.
milde smaakstevige half volkoren noedels
hoogwaardige noedelsgemaakt door vakmensen
voor o.a. noedelsalades en noedelsoepsnel te bereiden
uit Japanauthentiek Japans
Biologische udon noedels
Biologische udon noedels. Stevige half volkeren noedels met een milde smaak. Deze noedels zijn gemaakt op de "roll & cut" methode en aansluitend langzaam gedroogd. Snel te bereiden.
Udon noedels zijn perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld noedelsalades, noedelsoep en wokgerechten.
Bereiding
Stap 1
Laat een ruime hoeveelheid water koken.
Stap 2
Voeg de noedels toe en roer. Laat 10 minuten sudderen.
Stap 3
Spoel direct af onder koud water.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel* (98%) en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van tarwe uit diverse niet Europese landen.
Verpakking
Verpakt in een plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 354 kCal |
Vetten | 2,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,7 gram |
Koolhydraten | 66 gram |
- waarvan suikers | 1,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,1 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 1,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-154
Niet-EU-Landbouw