Biologische soba somen noedels.
Japanse extra dunne noedelsVan tarwe en 35% boekweit
Langzaam gedroogdGemaakt volgens de traditionele "roll and cut" methode
In de keukenLekker voor soepen, wokgerechten en noedelsalades
Geproduceerd in JapanDoor een derde generatie familiebedrijf
Biologische soba somen noedels
Authentieke soba noedels gemaakt door een derde generatie familiebedrijf in Japan. Het begint met een deeg van zeer fijn gemalen meel van biologische tarwe en boekweit met zeezout en bronwater. Deze noedels worden gemaakt volgens de traditionele "roll and cut" methode. Dit betekent dat het deeg dun wordt uitgerold en daarna wordt gesneden, in plaats van door een vorm wordt geperst. Daarna worden de noedels langzaam op lage temperatuur gedroogd in plaats van snel op 80 °C. Het langzame drogen geeft de noedels de aangename stevige textuur. Extra dunne noedels met een licht kruidige nootachtige smaak. Bron van eiwitten.
Gebruik voor bijvoorbeeld
noedelsoep, wokgerechten en noedelsalades. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook, voeg de noedels toe (ca. 100 g per portie) en roer. Laat 3 minuten zachtjes koken, giet af en spoel af met koud water.
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel* (62%), Boekweitmeel* (35%) en Zeezout (3%).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat gluten (tarwe). Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
3 g plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1404 kJ / 331 kCal |
Vetten | 1,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 0,9 gram |
Koolhydraten | 63 gram |
waarvan suikers | 6,4 gram |
Vezels | 5 gram |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 3,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 3 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
JP-BIO-154 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten