Biologische glutenvrije wonderbroodjes mix muesli.
Broodjes of muesli, wat kies je voor het ontbijt? Natuurlijk, allebei! De wonderbroodjes muesli combineren milde haver met de natuurlijke zoetheid van rozijnen, dadels en abrikozen. De wonderbroodjes mix is natuurlijk in biologische kwaliteit. Bovendien zijn ze in een handomdraai te maken zonder gist en veelzijdig te bereiden. Zo kan je eindelijk zelf heerlijke mueslibroodjes bakken. De perfecte snack om de dag mee te beginnen of voor onderweg, en nog glutenvrij en vezelrijk ook. Gewoon typisch Bauckhof.
Deze verpakking is goed voor 8 wonderbroodjes muesli.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Rozijn*, Cornflakes (Maïsgrutten* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*), Volkoren Rijstvlokken*, Dadel*, Zonnebloempit*, Geroosterde Hazelnoot*, Gemalen Vlozaadschil*, Sesamzaad*, Lijnzaad*, Blond Lijnzaad*, Glutenvrije Haverzemelen*, Abrikoos*, Steenzout, Rijstmeel* en Zonnebloemolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat hazelnoten en sesam. Kan sporen bevatten van andere noten, lupine, mosterd en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Niet rauw eten.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram broodmix
Energie | 1601 kJ / 381 kCal |
Vetten | 11 gram |
- waarvan verzadigd | 1,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 9,5 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
- waarvan suikers | 11 gram |
Vezels | 12 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de broodmix in plaats van het gebakken brood omdat de voedingswaarden daarvan niet bekend zijn.
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauckhof wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauckhof getest op gluten Zo kan Bauckhof je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.