Biologische glutenvrije maïs-rijst spaghetti.
glutenvrije spaghettiwit
van 50% maïsen 50% rijst
bereid met tomatensausof pesto
gemaakt in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije maïs-rijst spaghetti
Gemaakt in Italië van biologische maïs en rijst. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige glutenvrije pasta.
Bereid met
tomatensaus of
pesto en een rijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas. Kook 8-10 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (50%) en Rijstmeel* (50%).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Gemaakt in Italië.
Verpakking
3,8 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1510 kJ / 356 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,5 gram |
Koolhydraten | 76 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Eiwitten | 6,8 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-046
Meer weten