Biologische extra vierge olijfolie citroen.
fris | rijkhoogwaardige citroen olijfolie
geperst van olijvenen 30% citroen
lekker voor dressings, groente, soepenen vis
gemaakt in Italiëvan olijven en citroenen uit Calabrië
Biologische extra vierge olijfolie citroen
Calabrische olijven en Calabrische citroenen worden samen geperst voor deze olie. De essentiële oliën uit de citroenschil geven de extra vierge olijfolie frisheid en extra smaak, zodat de olie je gerechten een heerlijke frisse geur geeft. Dit proces wordt niet vaak gebruikt omdat het onpraktisch is, maar het geeft wel een uitzonderlijk resultaat.
Aanbevolen voor saladedressings, bij vis en vlees, op carpaccio, rauwe en gestoomde groenten en romige soepen.
Productdata
Ingrediënten
Olijf* (70%) en Citroen* (30%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Olijf [Calabrië, Italië] en Citroen [Calabrië, Italië].
Gemaakt in Italië.
Verpakking
264 g glas | 3 g aluminium | 2 g papier | 1,5 g plastic
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3389 kJ / 824 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 13 gram |
- waarvan onverzadigd | 79 gram |
Koolhydraten | < 0,5 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Op bezoek bij LaSelva
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten