Biologische witte tarwe spaghetti n5.
Italiaanse spaghetti n5van durum tarwegries
uit bronzen matrijsruw oppervlak
perfect voor traditionele gerechtenzoals spaghetti aglio e olio
gemaakt in Italiëvan Italiaans tarwe
Biologische witte tarwe spaghetti n5
Biologische spaghetti van Italiaanse durumtarwe. Durum tarwegries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlak verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het zorgvuldige drogen zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vorm en smaak optimaal behouden blijven.
Kook 11 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water. Perfect voor traditionele spaghetti gerechten zoals spaghetti aglio e olie en spaghetti carbonara.
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegries*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van mosterd en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegries [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1485 kJ / 350 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
- waarvan suikers | 2,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva
Deze korte documentaire is gemaakt in 2015. Inmiddels is bijvoorbeeld de fabriek verder gemoderniseerd en uitgebreid. Maar de video geeft nog steeds een goed beeld van de werkwijze en visie van LaSelva.
Wat betekent spaghetti n5?
Het nummer geeft de dikte van de spaghetti aan. N5 is de spaghetti waar we aan zijn gewend, maar er is ook dunnere spaghetti zoals n3 of dikkere spaghetti zoals n7.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw
Meer weten