Biologische witte tarwe tortiglioni.
hoogwaardige traditionele pastageproduceerd met bronzen matrijzen
verbindt goed met sauzenruwere pasta met een goede bite
van 100% durum tarwegrieslangzaam gedroogd
geproduceerd in Toscane, Italiëvan Toscaanse tarwe
Biologische witte tarwe tortiglioni
Biologische witte tarwe tarwe tortiglioni. Een traditionele pasta gemaakt van tarwe geteeld in Toscane. Deze tarwe wordt gemaald door een Toscaanse partner en verwerkt tot pasta. De gries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlakte verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het langzame drogen zorgt voor de perfecte vorm.
Laat de pasta 11 minuten koken in gezouten water voor "al dente". Serveer met sauzen zoals
pesto of
tomatensaus.
Tortiglioni pasta
Tortiglioni pasta is niet zo bekend in Nederland, dus daarom wat uitleg. Tortiglioni is een relatief grote pasvorm met diepe groeven die rond de pasta draaien. Hierdoor vermengt deze pasta zo enorm goed met pesto en tomatensaus.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegriesmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Bevat mogelijk sporen van ei, mosterd en soja.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegriesmeel [Toscane, Italië].
Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
29 g papier
Deze doos is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1525 kJ / 360 kCal |
Vetten | 1,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,1 gram |
Koolhydraten | 73 gram |
- waarvan suikers | 2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw