Biologische witte tarwe spaghetti n5.
hoogwaardige traditionele pastageproduceerd met bronzen matrijzen
verbindt goed met sauzenruwere pasta met een goede bite
van 100% durum tarwegrieslangzaam gedroogd
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse tarwe
Biologische witte tarwe spaghetti n5
Biologische witte tarwe spaghetti n5. Traditionele pasta van Italiaanse durum tarwegries. De gries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlakte verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het langzame drogen zorgt voor de perfecte vorm.
Laat de pasta 11 minuten koken in gezouten water voor "al dente". Serveer met sauzen zoals
pesto of
tomatensaus.
Wat betekent spaghetti n5?
Het nummer geeft de dikte van de spaghetti aan. N5 is de spaghetti waar we aan zijn gewend, maar er is ook dunnere spaghetti zoals n3 of dikkere spaghetti zoals n7.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegriesmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Bevat mogelijk sporen van mosterd en soja.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegriesmeel [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1485 kJ / 350 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
- waarvan suikers | 2,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw