Biologische witte tarwe spaghetti n5.
Italiaanse spaghetti n5Van witte durumtarwe
Uit bronzen matrijsRuw oppervlak en een goede bite
Voor traditionele gerechtenZoals spaghetti aglio e olio
Uit ItaliëVan Italiaanse durumtarwe
Biologische witte tarwe spaghetti n5
Biologische spaghetti van Italiaanse durumtarwe. Durum tarwegries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlak verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het zorgvuldige drogen zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vorm en smaak optimaal behouden blijven. Volledig verpakt in papier.
Perfect voor traditionele spaghetti gerechten zoals spaghetti aglio e olie en spaghetti carbonara. Kook 11 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegries*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat gluten (tarwe). Kan mosterd en soja bevatten.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegries [Italië]. Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [8 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1485 kJ / 350 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
waarvan suikers | 2,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Wat betekent spaghetti n5?
Het nummer geeft de dikte van de spaghetti aan. N5 is de spaghetti waar we aan zijn gewend, maar er is ook dunnere spaghetti zoals n3 of dikkere spaghetti zoals n7.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw
Meer weten