Biologische witte tarwe tagliatelle.
hoogwaardige traditionele pastageproduceerd met bronzen matrijzen
verbindt goed met sauzenruwere pasta met een goede bite
van 100% durum tarwegrieslangzaam gedroogd
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse tarwe
Biologische witte tarwe tagliatelle
Biologische witte tarwe tagliatelle. Traditionele pasta van Italiaanse durum tarwegries. De gries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlakte verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het langzame drogen zorgt voor de perfecte vorm.
Laat de pasta 8 minuten koken in gezouten water voor "al dente". Serveer met sauzen zoals
pesto of
tomatensaus.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegriesmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Bevat mogelijk sporen van mosterd en soja.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegriesmeel [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1485 kJ / 350 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
- waarvan suikers | 2,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw