Biologische glutenvrije volkoren rijst tagliatelle.
glutenvrije tagliatellevan 100% volkoren rijst
bereid met tomatensausof pesto
bron van vezels3,2 g vezels / 100 g
gemaakt in Zuid-Italiëdoor Felicia
Biologische glutenvrije volkoren rijst tagliatelle
Gemaakt in Zuid-Italië van 100% biologische volkoren rijst. Het zorgvuldig verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige glutenvrije pasta. Bron van vezels.
Bereid met
tomatensaus of
pesto en een rijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas. Kook 6 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijst*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Andriani S.P.A.
Via N.Copernico ZONA PIP, SNC
Gravina in Puglia, Italië
Herkomst
Gemaakt in Zuid-Italië.
Verpakking
44 g papier | 0,5 g plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 350 kCal |
Vetten | 2,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 7,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
IT-041-054
Meer weten