Biologische glutenvrije lasagnebladen van mais en rijst. Perfect voor glutenvrije lasagne!
volle smaakvan mais en rijst
voor glutenvrije lasagnezonder voorkoken
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Italiaans productuit Gravina in Puglia
Biologische glutenvrije lasagnebladen
Biologische glutenvrije lasagnebladen op basis van 55% maismeel en 45% rijstmeel. Perfect voor het maken van een heerlijke glutenvrije lasagne!
Lasagne maken
Bereid een lasagnesaus. Giet een kleine laag saus in de ovenschaal. Leg daarop afwisselend de ongekookte lasagnebladen en de saus. Bedek het lasagneblad aan de bovenkant ook met saus. Bak de lasagne 40 minuten op 200 ºC in de oven.
Productdata
Ingrediënten
Maismeel* (55%) en Rijstmeel* (45%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Felicia SRL
Via Niccolò Copernico s.n.
Gravina in Puglia, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Gravina in Puglia, Apulië, Italië van ingrediënten uit diverse landen.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1534 kJ / 362 kCal |
Vetten | 1,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 1,3 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 1,6 gram |
Eiwitten | 6,1 gram |
Zout | 0 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Wat is de Nutri-Score?
Keurmerken

EU Bio
Met dit keurmerk voldoet een product aan de regels voor biologische landbouw van de Europese Unie. Dit betekent o.a. dat een product voor minimaal 95% bestaat uit biologische ingrediënten, dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat er geen kunstmest is gebruikt.

Glutenvrij
Het glutenvrije keurmerk is een internationaal keurmerk opgezet door coeliakie verenigingen. Als een product dit keurmerk heeft betekent het dat het product veilig glutenvrij is volgens de normen van de coeliakie vereniging.
Verpakking
Doosje met plastic binnenkant.