Biologische witte tarwe penne.
traditionele pastageproduceerd met bronzen matrijzen
van durum tarwegrieswitte pasta
verbindt goed met sauzenruwe pasta met een goede bite
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse tarwe
Biologische witte tarwe penne
Traditionele pasta van Italiaanse durum tarwegries. De gries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlakte verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het langzame drogen zorgt voor de perfecte vorm.
Laat de pasta 10 minuten koken in gezouten water voor "al dente". Serveer met sauzen zoals
pesto of
tomatensaus.
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegriesmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Mogelijk sporen van mosterd en soja.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegriesmeel [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
10 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1485 kJ / 350 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
- waarvan suikers | 2,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva in Toscane
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw