Biologische carnaroli risottorijst.
Milde aromatische rijstRomig met een aangename bite
Uit biologische landbouwDus geteeld zonder kunstmest
Perfect voor risottoEn andere romige rijstgerechten
Geteeld op de PovlakteNoord-Italië
Biologische carnaroli risottorijst
Deze milde doch aromatische rijst wordt op biologische wijze geteeld op de Povlakte in Noord-Italië. Door het ideale gehalte zetmeel en een goed welvermogen wordt de carnaroli rijst romig met een aangename bite. Kortom, de perfecte rijst voor risotto!
Productdata
Ingrediënten
100% Carnaroli Rijst*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Carnaroli Rijst [Povlakte, Noord-Italië]. Verpakt in Italië.
Verpakking
Papier [12 g] en plastic [8 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1642 kJ / 387 kCal |
Vetten | 0,6 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 88 gram |
waarvan suikers | 0,2 gram |
Vezels | 1,4 gram |
Eiwitten | 7 gram |
Zout | 0,02 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Basisrecept voor risotto (2 porties)
Ingrediënten
160 g LaSelva Carnaroli Risottorijst | 2 eetlepels
Extra Vierge Olijfolie | 80 ml Witte Wijn | 400 ml
Groentebouillon
Bereiding
1. Bak de rijst met olijfolie in een pan kort glazig. | 2. Blus af met witte wijn. | 3. Voeg geleidelijk, af en toe roerend, de hete bouillon toe en laat 15-17 minuten op lage warmte sudderen.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten