Biologisch cassavemeel.
Mild fijn biologisch meel van cassavewortel uit Brazilië. Dit glutenvrije meel is vezelrijk, heeft een hoog zetmeelgehalte, is mild van smaak en heeft een fijne textuur. Daarom zijn de consistentie en bakeigenschappen van cassavemeel zeer vergelijkbaar met tarwebloem.
Cassavemeel is een excellent alternatief voor tarwebloem in glutenvrije baksels. Tarwebloem kan 1-op-1 vervangen worden door cassavemeel. Gebruik cassavemeel voor bijvoorbeeld brood, broodjes, cake, koekjes, pannenkoeken en wraps.
Ingrediënten
100% Cassavemeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Eet niet rauw.
Leverancier
Govinda Natur GmbH
Joseph Monier Straße 12
Neustadt, Duitsland
Herkomst
Cassavemeel [Brazilië].
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
24 g karton | 9 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 354 kCal |
Vetten | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 86 gram |
- waarvan suikers | 1,3 gram |
Vezels | 6 gram |
Eiwitten | 1,8 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score