Biologisch cassavemeel.
Mild fijn biologisch meel van cassavewortel uit Brazilië. Dit glutenvrije meel is vezelrijk, heeft een hoog zetmeelgehalte, is mild van smaak en heeft een fijne textuur. Daarom zijn de consistentie en bakeigenschappen van cassavemeel zeer vergelijkbaar met tarwebloem.
Cassavemeel is een goed alternatief voor tarwebloem in glutenvrije baksels. Tarwebloem kan 1-op-1 vervangen worden door cassavemeel. Gebruik cassavemeel voor bijvoorbeeld brood, broodjes, cake, koekjes, pannenkoeken en wraps.
Ingrediënten
100% Cassavemeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Govinda Natur GmbH
Joseph Monier Straße 12
Neustadt, Duitsland
Herkomst
Cassavemeel [Brazilië]. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Karton [24 g] en PP plastic [9 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 354 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 86 gram |
waarvan suikers | 1,3 gram |
Vezels | 6 gram |
Eiwitten | 1,8 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score