Biologische umeboshi pasta.
intensief zure smaakzeer bijzonder
van maar 3 ingrediëntenumeboshi, zeezout en shisoblad
ter verfijning van sushi, dips, dressingsen sauzen
geproduceerd in Japanvan Japanse umeboshi pruimen
Biologische umeboshi pasta
Biologische Japanse umeboshi pasta. Een pasta met een bijzondere intensief zure smaak gemaakt van 79% biologische Japanse umeboshi pruimen.
Gebruik ter verfijning van sushi, dips, dressings en sauzen. Smeer een klein beetje over de sushi rijst bij het rollen van sushi, smeer een klein beetje op komkommerschijfjes voor een lekker hapje of combineer met
zoete maïs als vervanger van boter en zout. Deze pasta heeft een zeer krachtige smaak dus gebruik altijd in kleine hoeveelheden.
De visie van Clearspring
Engelstalige video met Nederlandstalige ondertiteling
Productdata
Ingrediënten
Umeboshi Pruim* (79%), Zeezout (16%) en Shisoblad*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Umeboshi Pruim [Japan].
Geproduceerd in Japan en verpakt in Nederland.
Verpakking
96 g glas | 6 g staal | 1 g papier
De verpakking mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 129 kJ / 31 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 4,6 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Eiwitten | 1,1 gram |
Zout | 16,9 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Meer weten