Demeter biologische glutenvrije roomkwarktaart mix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke kwarktaart met haverbodem
Makkelijk te makenZonder bakken
Ook vegan te bereidenMet margarine, vegan roomkaas en vegan yoghurt
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Demeter biologische glutenvrije roomkwarktaart mix
Taart uit de koelkast. Met deze biodynamische glutenvrije mix maak je makkelijk een heerlijk kwarktaart, zonder te bakken. Je kunt eindeloos variëren door bijvoorbeeld ander sap voor de glazuur te gebruiken of door de taartbodem te beleggen met fruit. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 1 taart.
Biodynamisch | Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel**, Ruwe Rietsuiker**, Maïszetmeel*, Rijstzetmeel*, Steenzout en Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Havermeel [Noord-Duitsland / Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [35 g] en PP plastic [10 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1593 kJ / 376 kCal |
Vetten | 2,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
waarvan onverzadigd | 2 gram |
Koolhydraten | 83 gram |
waarvan suikers | 40 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 4,6 gram |
Zout | 0,04 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide taart zijn onbekend.
Het maken van de roomkwarktaart
Recept voor glutenvrije roomkwarktaart
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Roomkwarktaart mix | 70 g Boter (zacht) | 600 ml Slagroom | 500 g Kwark | 400 ml
Appel-Mangosap | 1 pot
Perziken (optioneel)
Bereiding
1. Doe de "Boden Mischung" samen met de boter in de kom. Kneed met de handen tot een goed deeg ontstaat. | 2. Beleg de bodem van een springvorm met bakpapier. Doe het deeg in de springvorm en druk met een eetlepel tot een gelijkmatige gladde bodem. | 3. Doe de slagroom, kwark en "Creme Mischung" in een hoge beker of kom en verroer met een mixer tot een goede romige consistentie. | 4. Verdeel eventueel de perziken over de bodem. Verdeel de gemixte room gelijkmatig over de bodem. | 5. Verroer in een pan het sap met de "Fruchtspiegel Mischung". Laat roerend koken en haal van het vuur wanneer het sap verdikt is. | 6. Strijk gelijkmatig uit over de taart en zet minstens 2 uur in de koelkast.
Recept voor glutenvrije vegan roomkwarktaart
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Roomkwarktaart mix | 70 g Margarine (zacht) | 300 g Vegan Roomkaas | 400 g Vegan Yoghurt | 400 ml
Appel-Mangosap | 1 pot
Perziken (optioneel)
Bereiding
1. Doe de "Boden Mischung" samen met de margarine in de kom. Kneed met de handen tot een goed deeg ontstaat. | 2. Beleg de bodem van een springvorm met bakpapier. Doe het deeg in de springvorm en druk met een eetlepel tot een gelijkmatige gladde bodem. | 3. Doe de vegan roomkaas, vegan kwark en "Creme Mischung" in een hoge beker of kom en verroer met een mixer tot een goede romige consistentie. | 4. Verdeel eventueel de perziken over de bodem. Verdeel de gemixte room gelijkmatig over de bodem. | 5. Verroer in een pan het sap met de "Fruchtspiegel Mischung". Laat roerend koken en haal van het vuur wanneer het sap verdikt is. | 6. Strijk gelijkmatig uit over de taart en zet minstens 2 uur in de koelkast.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Demeter
Biodynamische teelt
Crossed Grain
OATS-DE-018-117
Meer weten