Biologische glutenvrije cheesecake bakmix.
romige glutenvrije cheesecakemet haverbodem
makkelijk te bereidenbinnen 10 minuten
ook vegan te bereidenmet sojayoghurt
geproduceerd in Noord-Duitslandmet Duitse bietensuiker
Biologische glutenvrije cheesecake bakmix
Een biologische glutenvrije cheesecake bakmix die makkelijk en zeker zal lukken, dat was onze visie voor onze snelle cheesecake bakmix. En tatatataaaa: hier is de mix dan! Te bereiden in slechts 10 minuten en klaar binnen een uur. Sneller dan dat kan echt niet. De bakmix is gebaseerd op een Schots recept met een haverbasis in plaats van een deegbasis. Hiervoor gebruiken we haver die zo regionaal mogelijk biologisch en glutenvrij geteeld is en vervolgens zorgvuldig gemalen wordt in onze speciale vlokkenmolen. De aangename zoetheid komt ook uit de regio. Want voor onze cheesecake bakmix gebruiken we bewust bietsuiker uit de Duitse biologische landbouw. Dat bespaart veel voedselkilometers.
Deze verpakking is genoeg voor 1 springvormen.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (47%), Bietensuiker* (46%), Maïszetmeel* en Kaneel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van lupine, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrije Volkoren Havervlokken [Noord-Duitsland / Europese Unie] en Bietensuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1617 kJ / 382 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,6 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
- waarvan suikers | 46 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 6,2 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig zout.
Nutri-Score

De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix in plaats van de gebakken cheesecake omdat de voedingswaarden daarvan niet bekend zijn.
Dit is Bauckhof
Recept | Cheesecake
De klassieke cheesecake bereiding met kwark en eieren. De kwark kan eventueel vervangen worden door lactosevrije kwark.
Ingrediënten
125 g Boter | 1 verpakking Bauckhof Cheesecake Bakmix Glutenvrij Bio 485 g | 750 g Kwark | 4 Eieren | Citroensap van 1/2 citroen
Bereiding
Stap 1
Smelt de boter in een pannetje.
Stap 2
Verroer de boter met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan.
Stap 3
Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm.
Stap 4
Doe de "für den Belag" mix, kwark, eieren en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door.
Stap 5
Verdeel gelijkmatig over de bodem.
Stap 6
Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC (boven- en onderwarmte). Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade cheesecakeVoeg 2 eetlepels geraspte
chocolade toe bij stap 4.
Kokos cheesecakeVoeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4.
Rozijnen cheesecakeVoeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Recept | Vegan cheesecake
De vegan cheesecake bereiding met margarine en sojayoghurt.
Ingrediënten
125 g Margarine | 1 verpakking Bauckhof Cheesecake Bakmix Glutenvrij Bio 485 g | 750 g Sojayoghurt | Citroensap van 1/2 citroen
Bereiding
Stap 1
Smelt de margarine in een pannetje.
Stap 2
Verroer de margarine met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan.
Stap 3
Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm.
Stap 4
Doe de "für den Belag" mix, sojayoghurt en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door.
Stap 5
Verdeel gelijkmatig over de bodem.
Stap 6
Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC (boven- en onderwarmte). Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade cheesecakeVoeg 2 eetlepels geraspte
chocolade toe bij stap 4.
Kokos cheesecakeVoeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4.
Rozijnen cheesecakeVoeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Keurmerken

EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw

Crossed Grain
OATS-DE-018-031
Vragen? We helpen je graag!