Biologische glutenvrije appeltaart bakmix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke luchtige appeltaart
Makkelijk te bakkenZonder rolletjes te maken
Ook vegan te bereidenMet margarine, appelmoes en sojayoghurt
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije appeltaart bakmix
Voor de liefhebber van appel. Met deze biologische glutenvrije bakmix maak je makkelijk een heerlijke luchtige appeltaart zonder rolletjes te vormen. Binnen 15 minuten kan de appeltaart de oven in. De bakmix is gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 2 taarten.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Rijstmeel* (48%), Bietsuiker* (45%), Tapiocazetmeel*, Bakpoeder (Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat), Zuurteregelaar (Wijnsteenzuur) en Maïszetmeel*), Vanille* en Steenzout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [35 g] en PP plastic [10 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1600 kJ / 377 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,2 gram |
waarvan onverzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 88 gram |
waarvan suikers | 45 gram |
Vezels | 1,1 gram |
Eiwitten | 3,9 gram |
Zout | 0,78 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide taart is onbekend.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept voor glutenvrije appeltaart
Ingrediënten
500 g Appel | 1 zakje Bauck Mühle Appeltaart Bakmix | 125 g Boter (zacht) | 3 Eieren
Bereiding
1. Schil de appels en snijd in kwarten. | 2. Verroer de bakmix met behulp van een mixer samen met de boter en eieren tot een gladde massa. Doe het deeg in een ingevette springvorm. | 3. Snijd de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel gelijkmatig over het deeg. | 4. Bak de appeltaart 45 minuten op 180ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Recept voor glutenvrije vegan appeltaart
Ingrediënten
500 g Appel | 1 zakje Bauck Mühle Appeltaart Bakmix | 50 g Margarine (zacht) | 100 g
Appelmoes | 100 g Sojayoghurt
Bereiding
1. Schil de appels en snijd in kwarten. | 2. Verroer de bakmix met behulp van een mixer samen met de margarine, appelmoes en sojayoghurt tot een gladde massa. Doe het deeg in een ingevette springvorm. | 3. Snijd de appelkwarten aan de buitenvlakte meermaals in en verdeel gelijkmatig over het deeg. | 4. Bak de appeltaart 45 minuten op 180ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-090
Meer weten