Biologische glutenvrije brownies bakmix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke smeuïge brownies
Makkelijk te bakkenBinnen 5 minuten de oven in
Ook vegan te bereidenMet margarine en sojadrink
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije brownies bakmix
Onweerstaanbaar! Met deze biologische glutenvrije bakmix bak je makkelijk heerlijke smeuïge brownies. Binnen 5 minuten kunnen de brownies de oven in. De bakmix is gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden en ook te gebruiken voor chocolademuffins.
Deze verpakking is goed voor 6 grote brownies of 12 kleine brownies.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Bietsuiker*, Maïszetmeel*, Pure Chocolade* (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (15%), Volkoren Rijstmeel*, Gedeeltelijk Ontvet Cacaopoeder*, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Gemalen Vlozaadschil*, Steenzout en Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, melk, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [35 g] en PP plastic [10 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1669 kJ / 395 kCal |
Vetten | 5,3 gram |
waarvan verzadigd | 3,1 gram |
waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 81 gram |
waarvan suikers | 54 gram |
Vezels | 4,2 gram |
Eiwitten | 4 gram |
Zout | 0,17 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score

De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide brownies zijn onbekend.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept voor glutenvrije brownies
De koemelk kan eventueel vervangen worden door
lactosevrije koemelk voor lactosevrije brownies.
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Brownies Bakmix | 200 g Boter (zacht) | 100 ml
Koemelk | 2 Eieren
Bereiding
1. Verroer de bakmix met de boter, melk en eieren tot een glad deeg. | 2. Verroer de bakmix met behulp van een mixer samen met de boter en eieren tot een gladde massa. Doe het deeg in een ingevette springvorm. | 3. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 4. Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept voor glutenvrije vegan brownies
Nog smeuïgere vegan brownies door de toevoeging van 50 g
maïszetmeel.
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Brownies Bakmix | 150 g Margarine (zacht) | 100 ml
Sojadrink
Bereiding
1. Verroer de bakmix met de margarine en sojadrink tot een glad deeg. | 2. Verroer de bakmix met behulp van een mixer samen met de boter en eieren tot een gladde massa. Doe het deeg in een ingevette springvorm. | 3. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 4. Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept voor glutenvrije chocolademuffins
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Brownies Bakmix | 4 Eieren | 200 g Boter (zacht) | 2 theelepels
Bakpoeder | 50 g
Maïszetmeel
Bereiding
1. Verroer de bakmix met eieren, boter, bakpoeder en zetmeel tot een glad deeg. | 2. Verdeel het deeg over ca. 15 muffinvormpjes. | 3. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Keurmerken

EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw

Crossed Grain
DE-018-060
Meer weten