Biologische glutenvrije brownies bakmix.
glutenvrije brownies6 grote brownies
makkelijk te bereiden5 minuten
ook vegan te bereidenmet margarine en haverdrink
geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije brownies bakmix
Met deze bakmix bak je makkelijk lekkere glutenvrije brownies. Binnen 5 minuten kunnen de brownies de oven in. De brownies zijn ook veganistisch te bereiden. Deze bakmix is gezoet met Duitse bietensuiker, dat bespaart lange transportroutes en ondersteunt de lokale biologische landbouw.
Deze verpakking is genoeg voor 6 grote brownies en 12 kleine brownies.
Minder zoet
In Duitsland gebruikt men over het algemeen minder suiker in cake, desserts, koek en taart. Dat is ook bij deze bakmix het geval. De brownies zijn dus niet mierzoet maar hebben een gebalanceerde aangenaam zoete smaak.
Dit is Bauckhof
Recept | Brownies
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Brownies Bakmix Glutenvrij | 200 g Boter
zacht | 100 ml
Koemelk | 2 Eieren
Bereiding
Stap 1
Verroer de bakmix met de boter, melk en eieren tot een glad deeg.
Stap 2
Doe het deeg in een bakvorm van circa 20 x 20 cm en strijk glad.
Stap 3
Bak de brownies 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Stap 4
Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept | Vegan brownies
Bereiding
Stap 1
Laat 150 g margarine smelten en verroer met 100 ml drink. Voeg de bakmix en het johannesbroodpitmeel toe en verroer tot een glad deeg.
Stap 2
Doe het deeg in een bakvorm van circa 20 x 20 cm en strijk glad.
Stap 3
Bak de brownies 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Stap 4
Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept | Chocolademuffins
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Brownies Bakmix Glutenvrij | 4 Eieren | 200 g Boter
zacht | 2 theelepels
Bakpoeder | 50 g
Maïszetmeel
Bereiding
Stap 1
Verroer de bakmix met eieren, boter, bakpoeder en zetmeel tot een glad deeg.
Stap 2
Verdeel het deeg over ca. 15 muffinvormpjes.
Stap 3
Bak de muffins 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Productdata
Ingrediënten
Bietensuiker*, Maiszetmeel*, Pure Chocolade (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (15%), Volkoren Rijstmeel*, Cacaopoeder* (8%), Verdikkingsmiddel (Johannesbroodpitmeel*), Zeezout en Vanille*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietensuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g PP plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zakjes mogen in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1667 kJ / 394 kCal |
Vetten | 5,3 gram |
- waarvan verzadigd | 3,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
- waarvan suikers | 54 gram |
Vezels | 4,4 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 0,19 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score

Berekend voor de bakmix.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-060