Biologische glutenvrije chia-quinoa afbakbroodjes.
Biologische glutenvrije chia-quinoa afbakbroodjes op basis van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Verfijnd met 8% quinoa en 4% chiazaad. Deze broodjes bevatten 7,9 g vezels per 100 gram. De verpakking bevat 2 broodjes van 62,5 gram.
Bak de broodjes 10 minuten op 200ºC in de oven. Perfect voor de zondagsbrunch!
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (21%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water), Volkoren Quinoameel* (8%), Chiazaad (Salvia Hispanica)* (4%), Pompoenpit* (3%), Sesamzaad* (3%), Zonnebloemolie*, Maïsmeel*, Rijstmeel*, Zonnebloempit* (1%), Vlozaadschil*, Lijnzaadmeel*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat sesam. Kan sporen bevatten van ei, lupine en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
6,6 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 858 kJ / 205 kCal |
Vetten | 6 gram |
waarvan verzadigd | 0,9 gram |
waarvan onverzadigd | 5,1 gram |
Koolhydraten | 28 gram |
waarvan suikers | 1,8 gram |
Vezels | 7,7 gram |
Eiwitten | 5,8 gram |
Zout | 0,9 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score