Biologische glutenvrije haverbroodjes.
luchtige rustieke broodjesmet crispy vlokken aan de buitenkant
voor een goed begin van de daglekker met hartig en zoet beleg
vezelrijk6,9 g vezels / 100 g
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije haverbroodjes
Luchtige rustieke broodjes met crispy havervlokken aan de buitenkant. Mild van smaak en vezelrijk. Deze verpakking bevat 2 biologische glutenvrije afbakbroodjes van ca. 60 gram.
Voor een goed begin van de dag! Lekker met zowel hartig als zoet beleg. Zo te eten. Rooster of bak 10 minuten op 200ºC in de oven voor nog lekkerdere glutenvrije broodjes.
Productdata
Ingrediënten
Water, Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (17%), Maïszetmeel* (17%), Glutenvrij Volkoren Havermeel* (10%), Zuurdesem* (Rijstmeel* en Water), Blond Lijnzaadmeel*, Appelazijn*, Zonnebloemolie*, Rijstmeel*, Gemalen Vlozaadschil*, Erwten Eiwitpoeder*, Dextrose*, Zeezout, Gist* en Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van ei, lupine, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Vegetarisch. Om ons zuurdesem te bereiden wordt voor het bakferment een zeer kleine hoeveelheid honing gebruikt. Deze honing wordt volledig gemetaboliseerd tijdens het rijpingsproces en is niet meer aanwezig in het eindproduct. Om deze reden worden deze broodjes niet als vegan gelabeld. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
6,6 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 941 kJ / 224 kCal |
Vetten | 5,1 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
waarvan onverzadigd | 4,4 gram |
Koolhydraten | 35 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 6,9 gram |
Eiwitten | 6 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Niet bestrooid met vlokken, maar gebaad in vlokken
We werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten en productieprocessen. Daarom hebben we besloten om onze haverbroodjes niet langer te bestrooien met havervlokken, maar ze erin te baden. Hierdoor kunnen we de hoeveelheid vlokken die tijdens de productie verloren gaan tot een minimum beperken en voorkomen we vlokken in de naden van de verpakking. Daarmee beperken we verspilling van havervlokken zo veel mogelijk.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-095-127
Meer weten