Biologische glutenvrije afbak baguette.
glutenvrije baguetteom af te bakken
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
6,8 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije afbak baguettes
Biologische glutenvrije afbak baguette op basis van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Knapperig van buiten en luchtig van binnen. Deze baguette bevat 6,8 g vezels per 100 gram. De verpakking bevat 1 baguette van 180 gram.
Bak de baguette 10 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt de baguette ook in sneetjes snijden en roosteren.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (28%), Zuurdesem* (Rijstmeel* en Water) (11%), Gierstvlokken* (5%), Blond Lijnzaadmeel*, Zonnebloemolie*, Maïsmeel* (3%), Rijstmeel*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van ei, lupine, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
13 g LDPE / PA / EVOH plastic
De verpakking mag in de plastic bak. Verpakt onder een beschermende atmosfeer.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 858 kJ / 204 kCal |
Vetten | 4,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 3,7 gram |
Koolhydraten | 34 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 6,8 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken

EU Biologisch
DE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw

Crossed Grain
DE-094-034
Meer weten