Biologische glutenvrije rustieke ciabatta afbakbroodjes.
luchtige glutenvrije ciabatta broodjesom af te bakken
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
5,8 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije rustieke ciabatta afbakbroodjes
Luchtige ciabatta broodjes van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Verrijkt met lijnzaadmeel voor extra vezels en eiwitten. De broodjes bevatten 5,8 g vezels per 100 gram. De verpakking bevat 2 ciabatta afbakbroodjes van elk 90 gram.
Bak de ciabatta afbakbroodjes 10 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt de broodjes ook in sneetjes snijden en roosteren. Lekker met tomaat en mozzarella.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (25%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (12%), Lijnzaadmeel*, Zonnebloemolie*, Rijstmeel*, Maïsmeel* (2%), Aardappelvlokken*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Gist*, Zeezout en Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van ei, lupine, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
13 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,3 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 766 kJ / 182 kCal |
Vetten | 2,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 33 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 5,8 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-118
Meer weten