Biologische glutenvrije chia-quinoa afbakbroodjes.
glutenvrije afbakbroodjesmet rijst zuurdesem
van maïszetmeelmet chia en quinoa
7,9 vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije chia-quinoa afbakbroodjes
Biologische glutenvrije chia-quinoa afbakbroodjes op basis van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Verfijnd met 8% quinoa en 4% chiazaad. Vezelrijk met 7,9 g vezels per 100 gram. De verpakking bevat 2 broodjes van 62,5 gram.
Bak de broodjes 10 minuten op 200ºC in de oven. Perfect voor de zondagsbrunch!
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (21%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water), Volkoren Quinoameel* (8%), Chiazaad* (4%), Pompoenpit* (3%), Sesamzaad* (3%), Zonnebloemolie*, Maïsmeel*, Rijstmeel*, Zonnebloempit* (1%), Vlozaadschil*, Lijnzaadmeel*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat sesam. Bevat mogelijk sporen van ei, lupine en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
6,6 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 982 kJ / 235 kCal |
Vetten | 9,3 gram |
- waarvan verzadigd | 1,2 gram |
- waarvan onverzadigd | 8,1 gram |
Koolhydraten | 28 gram |
- waarvan suikers | 1,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 7,9 gram |
Eiwitten | 5,8 gram |
Zout | 1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-115