Biologische agar-agar.
plantaardig smaakneutraal geleermiddelvan zeewier
voor o.a. dessertsen jam
zonder toevoegingen100% agar-agar
van Europese zeewierverpakt in Duitsland
Biologische agar-agar
Biologische agar-agar, een plantaardig smaakneutraal geleermiddel van zeewier.
Voor o.a. desserts en jam. 1 zakje geleert 500 ml vloeistof of fruit en vervangt 6 blaadjes gelatine. Deze verpakking is dus genoeg voor 1,5 liter vloeistof of 1,5 kg fruit.
Recept | Geleren met agar-agar
Ingrediënten
1 zakje Agava Agar-Agar #100 | 500 ml Vloeistof
Bereiding
Stap 1
Verroer 1 zakje goed met 100 ml koude vloeistof.
Stap 2
Verwarm de 400 ml vloeistof in een pannetje en voeg het koude mengsel toe.
Stap 3
Laat 2 minuten sudderen.
Stap 4
Laat 3 uur in de koelkast geleren.
Productdata
Ingrediënten
100% Agar-Agar*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd van Europese zeewier.
Verpakking
3 g papier | 1,2 g plastic
De zakjes mogen in de papierbak, het plastic folie in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 775 kJ / 191 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 70 gram |
Eiwitten | 2,1 gram |
Zout | 3,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 3,1 gram |
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!