Biologische witte tarwe tortiglioni.
Toscaanse tortiglioni pastavan durum tarwegries
uit bronzen matrijsruw oppervlak
combineer met tomatensausvoor gerechten zoals pasta al ragù
gemaakt in Italiëvan tarwe uit de Italiaanse regio Toscane
Biologische witte tarwe tortiglioni
Biologische tortiglioni van durumtarwe geteeld in de Italiaanse regio Toscane. Durum tarwegries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlak verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Tortiglioni is een relatief grote pasvorm met diepe groeven die rond de pasta draaien. Hierdoor vermengt deze pasta enorm goed met tomatensaus. Het zorgvuldige drogen zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vorm en smaak optimaal behouden blijven.
Kook 11 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water. Perfect voor gerechten zoals pasta al ragù. Of combineer met een
simpele tomatensaus met een rijke hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas.
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegries*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van ei, mosterd en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Durum Tarwegries [Toscane, Italië].
Gemaakt in het Toscaanse Lucca.
Verpakking
29 g papier
Deze doos is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1525 kJ / 360 kCal |
Vetten | 1,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,1 gram |
Koolhydraten | 73 gram |
- waarvan suikers | 2 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva
Deze korte documentaire is gemaakt in 2015. Inmiddels is bijvoorbeeld de fabriek verder gemoderniseerd en uitgebreid. Maar de video geeft nog steeds een goed beeld van de werkwijze en visie van LaSelva.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw
Meer weten