Biologische volkoren tarwe spaghetti.
Italiaanse spaghettivan volkoren durum tarwegries
uit bronzen matrijsruw oppervlak
combineert goed met krachtige sauzenen pesto's
gemaakt in Italiëvan Italiaans tarwe
Biologische volkoren tarwe spaghetti
Biologische volkoren spaghetti van Italiaanse durumtarwe. Volkoren durum tarwegries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlak verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen. Het zorgvuldige drogen zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vorm en smaak optimaal behouden blijven.
Kook 11 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water. Deze pasta combineert goed met
krachtige sauzen en
rijke pesto's en groentegerechten met kruiden. De volkoren spaghetti is ook te gebruiken voor klassieke spaghettigerechten.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Durum Tarwegries*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van mosterd en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Volkoren Durum Tarwegries [Italië].
Gemaakt in Italië.
Verpakking
4 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1453 kJ / 344 kCal |
Vetten | 2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,6 gram |
Koolhydraten | 65 gram |
- waarvan suikers | 3 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva
Deze korte documentaire is gemaakt in 2015. Inmiddels is bijvoorbeeld de fabriek verder gemoderniseerd en uitgebreid. Maar de video geeft nog steeds een goed beeld van de werkwijze en visie van LaSelva.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw
Meer weten