Biologische glutenvrije cheesecake bakmix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke romige cheesecake met haverbodem
Makkelijk te bakkenBinnen 10 minuten de oven in
Ook vegan te bereidenMet sojayoghurt
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije cheesecake bakmix
Met deze biologische glutenvrije bakmix bak je makkelijk een heerlijke romige cheesecake. Binnen 15 minuten kan de appeltaart de oven in. De bakmix is gebaseerd op een Schots recept met een haverbodem in plaats van een bodem van tarwebloem. Gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 1 taart.
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (47%), Bietsuiker* (46%), Maïszetmeel* en Kaneel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Niet rauw eten. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1617 kJ / 382 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,6 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
waarvan suikers | 46 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 6,2 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide taart is onbekend.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept | Glutenvrije cheesecake
De klassieke cheesecake bereiding met kwark en eieren. De kwark kan eventueel vervangen worden door lactosevrije kwark.
Ingrediënten
125 g Boter | 1 doosje Bauck Mühle Cheesecake Bakmix | 750 g Kwark | 4 Eieren | Citroensap (van 1/2 citroen)
Bereiding
1. Smelt de boter in een pannetje. | 2. Verroer de boter met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan. | 3. Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm. | 4. Doe de "für den Belag" mix, kwark, eieren en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door. | 5. Verdeel gelijkmatig over de bodem. | 6. Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade Cheesecake Voeg 2 eetlepels geraspte
chocolade toe bij stap 4. |
Kokos Cheesecake Voeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4. |
Rozijnen Cheesecake Voeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Recept | Glutenvrije vegan cheesecake
Ingrediënten
125 g Margarine | 1 doosje Bauck Mühle Cheesecake Bakmix | 750 g Sojayoghurt | Citroensap (van 1/2 citroen)
Bereiding
1. Smelt de margarine in een pannetje. | 2. Verroer de margarine met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan. | 3. Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm. | 4. Doe de "für den Belag" mix, sojayoghurt en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door. | 5. Verdeel gelijkmatig over de bodem. | 6. Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade Cheesecake Voeg 2 eetlepels geraspte
chocolade toe bij stap 4. |
Kokos Cheesecake Voeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4. |
Rozijnen Cheesecake Voeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-031
Meer weten