Biologische zwarte olijven bruschetta.
intensief | aromatischtraditioneel Italiaans aperitief
van 71% zwarte olijvenfijn gehakt
voor op geroosterd brooden crackers
uit Italiëvan olijven uit Apulië
Biologische zwarte olijven bruschetta
Biologische zwarte olijven bruschetta, een traditioneel Italiaans aperitief. Deze bruschetta is gemaakt van 71% fijn gehakte zwarte olijven uit Apulië verfijnd met olijfolie. Zonder conserveermiddelen.
Lekker voor op geroosterd witbrood en
schiacciatine crackers.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Zwarte Olijf* (71%), Extra Vierge Olijfolie*, Zeezout en Citroensap*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van olijven uit Apulië.
Verpakking
101 g glas | 7 g ijzer | 0,5 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1771 kJ / 431 kCal |
Vetten | 47 gram |
- waarvan verzadigd | 6,2 gram |
- waarvan onverzadigd | 40,8 gram |
Koolhydraten | 0,6 gram |
- waarvan suikers | 0,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,6 gram |
Eiwitten | 1,1 gram |
Zout | 0,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw