Biologische zwarte olijven.
intensief | smaakvolzwarte olijven met pit
lekker als antipasti hapjeen voor salades
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
uit Italiëvan olijven uit Apulië
Biologische zwarte olijven
Biologische zware olijven met pit. Deze intensieve olijven worden geteeld in het Italiaanse Apulië en gefermenteerd in zout water. Hierdoor zijn deze olijven bijzonder smaakvol.
Lekker als antipasti hapje en voor salades.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Zwarte Olijf*, Water, Zeezout, Citroensap* en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met olijven uit Apulië, Italië.
Verpakking
170 g glas | 8 g ijzer | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 909 kJ / 221 kCal |
Vetten | 23 gram |
waarvan verzadigd | 2,9 gram |
waarvan onverzadigd | 20,1 gram |
Koolhydraten | 0,7 gram |
waarvan suikers | 0,7 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,7 gram |
Eiwitten | 1,5 gram |
Zout | 4,1 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten