Biologische zwarte olijven met pit. Smaakvolle olijven uit Apulië, Italië.
Andere variant:
Groene Olijven
intensieve smaakdoor fermentatie
zwarte olijvenmet pit
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
uit ApuliëItalië
Biologische zwarte olijven
Biologische zwarte olijven met pit. Deze rijp geoogste olijven uit Apulië, Italië hebben een intensieve smaak door de fermentatie in zout water. Lekker als antipasti hapje en voor salades.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Zwarte Olijf*, Water, Zeezout, Citroensap* en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Uit Apulië, Italië.
Verpakking
Glazen potje met metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 909 kJ / 221 kCal |
Vetten | 23 gram |
- waarvan verzadigd | 2,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 20,1 gram |
Koolhydraten | 0,7 gram |
- waarvan suikers | 0,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,7 gram |
Vezels | 4,1 gram |
Eiwitten | 1,5 gram |
Zout | 4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | - |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
Italiaanse Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!