Biologische tomaten bruschetta.
verfijnde bruschettatraditioneel Italiaanse aperitief
van 93% tomaatmet olijfolie, basilicum en knoflook
voor op geroosterd brooden crackers
uit Toscane, Italiëvan Italiaanse ingrediënten
Biologische tomaten bruschetta
Biologische tomaten bruschetta, een traditioneel Italiaans aperitief. Deze bruschetta is gemaakt van 93% vers geoogste Italiaanse tomaten met olijfolie, basilicum en knoflook. Zonder conserveermiddelen.
Lekker voor op geroosterd witbrood en
crackers.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tomaat* (93%), Extra Vierge Olijfolie*, Zeezout, Basilicum* (1,2%), Knofook* en Oregano*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van Italiaanse ingrediënten.
Verpakking
101 g glas | 7 g ijzer | 0,5 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 312 kJ / 75 kCal |
Vetten | 5,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 4,5 gram |
Koolhydraten | 4,3 gram |
- waarvan suikers | 3,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 3,6 gram |
Eiwitten | 1,4 gram |
Zout | 1,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw