Biologische extra vierge olijfolie.
Mild en delicaatMet een gemiddelde fruitigheid
Geperst vanMet de hand geplukte Chemlali en Chetoui olijven
Extra viergeOp mechanische wijze koudgeperst
Uit de Zaghouan regioIn het noorden van Tunesië
Biologische extra vierge olijfolie
De olijven worden op biologische wijze naar traditie geteeld in de noordelijke bergregio Zaghouan in Tunesië. Voor het begin van de winter met de hand geplukt. Het zachte smaakprofiel van de Chemlali olijven wordt samengebracht met de scherpte en bitterheid van Chetoui olijven. De olijven worden koud geperst en getest op smaak om een gebalanceerde milde olijfolie met een gemiddelde fruitigheid te garanderen. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.
Gebruik voor salades, dressing, marinades, pastagerechten en meer. Door het verzurenprofiel is deze olijfolie beter geschikt voor bakken dan de meeste soorten olijfolie. Verwarm tot maximaal 190ºC.
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Extra Vierge Olijfolie [Zaghouan, Tunesië].
Verpakking
Glas [350 g], aluminium [4,7 g] en papier [2,3 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3372 kJ / 820 kCal |
Vetten | 92 gram |
waarvan verzadigd | 17 gram |
waarvan enkelvoudig onverzadigd | 56 gram |
waarvan meervoudig onverzadigd | 19 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
TN-BIO-001 | Tunesische Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten