Biologische halfgedroogde tomaten in olijfolie.
halfgedroogde tomatenintensieve tomatensmaak met zachte bite
unieke specialiteit van LaSelvavan geselecteerde LaSelva tomaten
voor o.a. antipasti, pastagerechtenen salades
uit Toscane, Italiëvan tomaten uit de Maremma
Biologische halfgedroogde tomaten in olijfolie
Biologische halfgedroogde tomaten in olijfolie, een unieke specialiteit van LaSelva. Voor deze specialiteit worden de zoetste en sappigste tomaten van het LaSelva landgoed in de Toscaanse streek de Maremma licht gedroogd en ingelegd in extra vierge olijfolie. Intensieve tomatensmaak met een sappige zachte bite.
Lekker voor zo als antipasti, voor op brood, voor in salades, in pastagerechten en voor bij vis en vlees.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Halfgedroogde Tomaat* (56%), Extra Vierge Olijfolie* (42%) en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd door LaSelva met tomaten van het LaSelva landgoed in de Maremma, een streek in het zuidwesten van Toscane, en Italiaanse olijfolie.
Verpakking
138 g glas | 9 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 490 kJ / 117 kCal |
Vetten | 4,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 3,7 gram |
Koolhydraten | 13 gram |
waarvan suikers | 13 gram |
waarvan van nature aanwezig | 13 gram |
Eiwitten | 3,6 gram |
Zout | 7,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Naturland FairHogere bio-standaard
Meer weten