Biologische artisjokken bruschetta.
verfijnde smaakgrove consistentie
van 70% artisjokmet olijfolie, knoflook en peterselie
lekker op witbrooden ter verfijning van gerechten
uit Toscane, Italiëvan Italiaanse ingrediënten
Biologische artisjokken bruschetta
Biologische artisjokken bruschetta. Gemaakt volgens een traditionele Toscaanse receptuur van 70% grof gehakte artisjok verfijnd met olijfolie, knoflook en peterselie. Een Toscaanse specialiteit met een verfijnde smaak. Zonder conserveermiddelen.
Lekker op witbrood en ter verfijning van gerechten met pasta en rijst.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Artisjok* (70%), Extra Vierge Olijfolie*, Knoflook*, Peterselie*, Citroensap* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
-
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Artisjok [Italië], Extra Vierge Olijfolie [Italië], Knoflook [Italië], Peterselie [Italië] en Citroensap* [Italië].
Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
101 g glas | 7 g ijzer | 0,5 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1084 kJ / 263 kCal |
Vetten | 26 gram |
- waarvan verzadigd | 3,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 22,3 gram |
Koolhydraten | 2,4 gram |
- waarvan suikers | 1,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,7 gram |
Eiwitten | 2,4 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw