Biologische chocoladepudding mix.
heerlijke chocoladepuddingmakkelijk te maken
met 30% cacaopoederen een snufje zeezout
zelf te zoetenzonder toegevoegde suikers
ook vegan te bereidenmet bijvoorbeeld sojadrink
Biologische chocoladepudding mix
Maak makkelijk heerlijke chocoladepudding. Cacaopoeder zorgt in combinatie met een snufje zeezout voor een heerlijke rijke chocoladesmaak. Zonder toegevoegde suikers, dus zelf te zoeten. Ook kun je de pudding vegan bereiden. Verpakt in papier. Glutenvrij.
Deze verpakking is genoeg voor ruim 500 ml pudding. De pudding is ook geschikt om te gebruiken voor baksels zoals cake en taart.
Productdata
Recept | Chocoladepudding
De chocoladepudding is ook vegan te bereiden met bijvoorbeeld
sojadrink. De consistentie kan bij het gebruik van een plantaardige drink wel afwijken.
Ingrediënten
500 ml
Koemelk | 1 zakje Agava Chocoladepudding Mix #81 | 2 eetlepels
Suiker #21
Bereiding
1. Verroer 100 ml koude melk met de mix. | 2. Laat de resterende melk met de suiker koken. | 3. Haal de pan van de kookplaat en verroer met de melkmix. | 4. Laat onder regelmatig roeren nogmaals kort koken. | 5. Doe in een kom en laat afkoelen.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten