Biologische chocolademousse mix.
Maak makkelijkHeerlijke chocolademousse
Met 76% cacaopoederEn vanille
Zelf te zoetenNaar smaak
Ook vegan te bereidenMet sojadrink en kokosroom
Biologische chocolademousse mix
Maak makkelijk heerlijke chocolademousse. Cacaopoeder zorgt in combinatie met wat vanille en een snufje zeezout voor een heerlijke rijke chocoladesmaak. Ongezoet, dus zelf naar smaak te zoeten. Ook kun je de mousse vegan bereiden. Volledig verpakt in papier.
Deze verpakking is goed voor ruim 350 ml chocolademousse.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder kleurstoffen
Productdata
Recept voor chocolademousse
De chocolademousse is ook vegan te bereiden met bijvoorbeeld
sojadrink in plaats van melk en
kokosroom in plaats van slagroom. De consistentie kan bij het gebruik van plantaardige ingrediënten wel afwijken.
Ingrediënten
100 ml
Koemelk | 4 eetlepels
Suiker #21 | 250 g Slagroom | 1 zakje Agava Chocolademousse Mix #85
Bereiding
1. Verroer de melk met de suiker. | 2. Doe de room in een hoge beker en voeg de melkmix en de chocolademousse mix toe. | 3. Klop met een handmixer romig. | 4. Zet voor het beste resultaat enkele uren in de koelkast.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten