Biologische chocoladepudding mix.
Maak makkelijkHeerlijke chocoladepudding
Met 30% cacaopoederEn een snufje zeezout
Zelf te zoetenNaar smaak
Ook vegan te bereidenMet sojadrink
Biologische chocoladepudding mix
Maak makkelijk heerlijke chocoladepudding. Cacaopoeder zorgt in combinatie met een snufje zeezout voor een heerlijke rijke chocoladesmaak. Ongezoet, dus zelf naar smaak te zoeten. Ook kun je de pudding vegan bereiden. Volledig verpakt in papier.
Deze verpakking is goed voor ruim 500 ml pudding. De pudding is ook geschikt om te gebruiken voor baksels zoals cake en taart.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder kleurstoffen
Productdata
Recept voor chocoladepudding
De chocoladepudding is ook vegan te bereiden met bijvoorbeeld
sojadrink. De consistentie kan bij het gebruik van een plantaardige drink wel afwijken.
Ingrediënten
500 ml
Koemelk | 1 zakje Agava Chocoladepudding Mix #81 | 2 eetlepels
Suiker #21
Bereiding
1. Verroer 100 ml koude melk met de mix. | 2. Laat de resterende melk met de suiker koken. | 3. Haal de pan van de kookplaat en verroer met de melkmix. | 4. Laat onder regelmatig roeren nogmaals kort koken. | 5. Doe in een kom en laat afkoelen.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten