Biologische glutenvrije boekweit spaghetti.
Glutenvrije spaghettiVan 100% boekweit
In de keukenCombineert goed met kruidige tomatensaus
Bron van eiwitten11 g eiwitten / 100 g
Geproduceerd in ItaliëVan Europese boekweit
Biologische glutenvrije boekweit spaghetti
Gemaakt in Italië van 100% biologische boekweit geteeld in Europa. Het zorgvuldig verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige spaghetti met een stevige textuur en een aangename bite. Bron van eiwitten.
Deze spaghetti combineert goed met
kruidige tomatensaus en
krachtige pesto. Kook 8-10 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Boekweit*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bron van eiwitten [minstens 12% van de energie bestaat uit eiwitten].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Boekweit [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
3 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1469 kJ / 347 kCal |
Vetten | 2,9 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-081
Meer weten