Biologische glutenvrije amandel-kokoskoekjes.
glutenvrije krokante koekjesplantaardig
met amandelen, kokosvlokkenen kokosbloesemsuiker
maar 20 g suikersper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije amandel-kokos koekjes
Biologische glutenvrije koekjes met amandelen en kokosvlokken. Lekker krokante plantaardige koekjes licht gezoet met kokosbloesemsuiker. Deze koekjes bevatten kokosolie in plaats van palmolie en bevatten maar 20 g suikers per 100 gram. Lekker voor bij de koffie en thee of tussendoor.
Productdata
Ingrediënten
Meel* (Maïszetmeel* en Volkoren Rijstmeel*), Kokosbloesemsuiker* (22%), Kokosolie*, Geroosterde Amandel* (10%), Glutenvrije Havervlokken*, Lijnzaad*, Lucumapoeder*, Kokosvlokken* (3%), Verdikkingsmiddel (Guargom*), Zeezout en Rijsmiddel (Ammoniumbicarbonaat).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat amandel. Kan sporen bevatten van cashewnoot, hazelnoot, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening afgesloten bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
4,2 g PP plastic
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2000 kJ / 479 kCal |
Vetten | 25 gram |
waarvan verzadigd | 17 gram |
waarvan onverzadigd | 8 gram |
Koolhydraten | 55 gram |
waarvan suikers | 20 gram |
Vezels | 6,4 gram |
Eiwitten | 5,2 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-081
Meer weten