Biologische amaretti amandelkoekjes.
traditionele amandelkoekjesvolgens klassiek recept
traditioneel geserveerd bij koffieen grappa
33% amandelenmet rietsuiker en eiwit
uit Italiëmet Italiaanse amandelen
Biologische amaretti koekjes
Biologische amaretti koekjes, traditionele Italiaanse amandelkoekjes gebakken volgens een klassiek recept. Deze koekjes zijn gemaakt van 33% Italiaanse amandelen met ruwe rietsuiker en eiwit. In Italië worden de koekjes traditioneel geserveerd bij grappa en koffie, maar natuurlijk zijn de koekjes ook lekker voor tussendoor.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Rietsuiker*, Amandel* (33%) en Eiwit*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat ei en noten. Bevat mogelijk sporen van pinda en sesam.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker. Zonder toegevoegd zout. Vegetarisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van Italiaanse amandelen.
Verpakking
7 g papier | 5 g plastic
De kaart mag in de papierbak en de zak in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2018 kJ / 481 kCal |
Vetten | 18 gram |
waarvan verzadigd | 2,2 gram |
waarvan onverzadigd | 15,8 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
waarvan suikers | 68 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 9,2 gram |
Zout | 0,07 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,07 gram |
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge suikergehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten