Biologische traditionele Italiaanse amaretti amandelkoekjes.
traditionele amandelkoekjesvolgens klassiek recept
traditioneel geserveerd bij koffieen grappa
30% amandelenmet rietsuiker en eiwit
uit Italiëmet Italiaanse amandelen
Biologische amaretti koekjes
Biologische amaretti koekjes, traditionele Italiaanse amandelkoekjes gebakken volgens een klassiek recept. Deze koekjes zijn gemaakt van 30% Italiaanse amandelen met ruwe rietsuiker en eiwit. In Italië worden de koekjes traditioneel geserveerd bij grappa en koffie, maar natuurlijk ook lekker voor tussendoor. Glutenvrij.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Ruwe Rietsuiker*, Amandel* (30%) en Eiwit*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat ei en noten. Bevat mogelijk sporen van pinda en sesam. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker. Zonder toegevoegd zout. Vegetarisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Producent
A.D. srl
Zona PIP
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van Italiaanse amandelen.
Verpakking
Plastic zak met kartonnen kaart.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2118 kJ / 506 kCal |
Vetten | 33 gram |
- waarvan verzadigd | 2,6 gram |
- waarvan onverzadigd | 30,4 gram |
Koolhydraten | 47 gram |
- waarvan suikers | 36 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 0,03 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,03 gram |
Nutri-Score

Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge suikergehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!