Biologische glutenvrije amandel-kokoskoekjes.
glutenvrije krokante koekjesplantaardig
met amandelen, kokosvlokkenen kokosbloesemsuiker
maar 20 g suikersper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije amandel-kokos koekjes
Biologische glutenvrije koekjes met amandelen en kokosvlokken. Lekker krokante plantaardige koekjes licht gezoet met kokosbloesemsuiker. Deze koekjes bevatten kokosolie in plaats van palmolie en bevatten maar 20 g suikers per 100 gram. Lekker voor bij de koffie en thee of tussendoor.
Productdata
Ingrediënten
Meel (Maïszetmeel* en Volkoren Rijstmeel*), Kokosbloesemsuiker* (22%), Kokosolie*, Geroosterde Amandel* (10%), Havervlokken*, Lijnzaad*, Lucumapoeder*, Kokosvlokken* (3%), Verdikkingsmiddel (Guargom*), Zeezout en Rijsmiddel (Ammoniumbicarbonaat).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat noten. Mogelijk sporen van sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
4,2 g PP plastic
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2000 kJ / 479 kCal |
Vetten | 25 gram |
- waarvan verzadigd | 17 gram |
- waarvan onverzadigd | 8 gram |
Koolhydraten | 55 gram |
- waarvan suikers | 20 gram |
Vezels | 6,4 gram |
Eiwitten | 5,2 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-081
Vragen? We helpen je graag!