Biologische glutenvrije cacao-hennep koekjes.
glutenvrije krokante koekjesplantaardig
met cacaonibs, cashewnotenen kokosbloesemsuiker
maar 19 g suikersper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije cacao-hennep koekjes
Biologische glutenvrije koekjes met cacaonibs en cashewnoten. Lekker krokante plantaardige koekjes licht gezoet met kokosbloesemsuiker. Deze koekjes bevatten kokosolie in plaats van palmolie en bevatten maar 19 g suikers per 100 gram. Lekker voor bij de koffie en thee of tussendoor.
Productdata
Ingrediënten
Meel* (Maïszetmeel* en Volkoren Rijstmeel*), Kokosolie*, Kokosbloesemsuiker* (21%), Glutenvrije Volkoren Havervlokken*, Cashewnoot* (5%), Geroosterde Cacaonibs* (5%), Gepeld Hennepzaad* (3%), Macapoeder* (1,2%), Verdikkingsmiddel (Guargom*), Zeezout, Sterk Ontvet Cacaopoeder* (1%), Rijsmiddel (Ammoniumbicarbonaat), Ceylon Kaneel* en Gemalen Bourbon Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat cashewnoot. Kan sporen bevatten van amandel, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
4,2 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2115 kJ / 507 kCal |
Vetten | 29 gram |
waarvan verzadigd | 22 gram |
waarvan onverzadigd | 7 gram |
Koolhydraten | 55 gram |
waarvan suikers | 19 gram |
Vezels | 3,8 gram |
Eiwitten | 4,5 gram |
Zout | 1,07 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-094-082
Meer weten