Snelle haverbroodjes bakken
Goed voor 10 haverbroodjes. Rol bij stap 4 in een handje
vlokken of
zaden voor een nog lekkerder resultaat.
Ingrediënten
1 zak Bauck Mühle Snelle Haverbroodjes Mix Glutenvrij - 400 ml Water - 2 eetlepels
Appelazijn - 2 eetlepels
Neutrale Olie - 1 handje
Vlokken /
Zaden
Bereiding
1. Doe de broodmix, het koude water, het appelazijn en de olie in een kom en vermeng tot een goed deeg.
2. Maak van het deeg met vochtige handen een rol.
3. Verdeel de rol in 10 gelijke stukken.
4. Vorm de stukken licht rond.
5. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk aan.
6. Bak 35 minuten midden in een voorverwarmde oven op 220ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.