Biologische glutenvrije griespudding.
Maak makkelijkHeerlijke glutenvrije griespudding
Van rijstMet bietsuiker, vanille en zeezout
Ook vegan te bereidenMet sojadrink
Geproduceerd in DuitslandMet Duitse bietsuiker
Biologische glutenvrije griespudding
Deze biologische griespudding is gemaakt van rijst. De pudding is van nature glutenvrij, dus niemand hoeft dit klassieke dessert te missen. Gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Makkelijk te bereiden.
Deze verpakking bevat 2 zakjes met 65 g griespudding. 1 zakje is goed voor 2 porties.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder kleurstoffen
Productdata
Ingrediënten
Rijstmeel* (68%), Rijstgries* (10%), Bietsuiker*, Vanille* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland]. Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
Papier [25 g] en PP plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1590 kJ / 375 kCal |
Vetten | 0,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 85 gram |
waarvan suikers | 22 gram |
Vezels | 1,6 gram |
Eiwitten | 6,2 gram |
Zout | 0,25 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de mix. De voedingswaarden van de bereide pudding zijn onbekend.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept voor griespudding
De griespudding is ook vegan te bereiden met bijvoorbeeld
sojadrink. Gebruik dan 450 ml in plaats van 500 ml. De consistentie kan bij het gebruik van een plantaardige drink wel afwijken.
Ingrediënten
1 zakje Bauck Muhle Griespudding Glutenvrij | 500 ml
Koemelk
Bereiding
1. Doe 1 zakje griespudding in een kom en verroer met 7 eetlepels melk. | 2. Breng de rest van de melk aan het koken en voeg het verroerde puddingpoeder toe. Laat roerend ca. 1 minuut zachtjes koken. | 3. Verdeel de pudding over 2 met koud water uitgespoelde kommetjes.
Variaties
Fruitige griespudding Voeg 100 g
rozijnen toe na het koken. |
Noten griespudding Voeg 50 g gehakte
noten toe na het koken. |
Kersen griespudding Doe 1 eetlepel
zure kersen in het kommetje.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-056
Meer weten