Biologische kuwa matchapoeder.
gemalen moerbeibladkuwa matcha
cafeïnevrije variantop matcha
om zo te drinken, voor een latteof als smaakmaker in gerechten
geteeld in de prefectuur Kagoshimain het zuiden van Japan
Biologische kuwa matchapoeder
Kuwa is Japans voor moerbei en matcha is Japans voor gemalen thee. Net zoals de
bekende matcha is kuwa matcha een helder groen fijn gemalen poeder wat al eeuwen wordt gedronken in Japan. Alleen de kuwa matcha is niet gemaakt van theebladeren, maar van moerbeiblad. Dit zorgt voor een cafeïnevrije matcha met een verfijnde gebalanceerde smaak, de smaak doet denken aan matcha maar is wat milder en zoeter. De moerbeibladeren worden geteeld in de Japanse prefectuur Kagoshima. Hier zorgt vulkanische aarde en een vochtig klimaat voor perfecte groeiomstandigheden. Wanneer de bladeren zijn geoogst worden deze gestoomd, gedroogd en vermalen.
Voeg 1/4 theelepel kuwa matcha toe aan 70 ml warm water en verroer goed, bij voorkeur met een
matcha klopper. Voor een kuwa matcha latte voeg 1 theelepel kuwa matcha toe aan 2 eetlepel wam water en verroer goed. Vul aan met een
plantaardige drink en verroer. Ook te gebruiken als smaakmaker voor bijvoorbeeld baksels, desserts en smoothies.
Productdata
Ingrediënten
100% Gemalen Moerbeiblad*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Gemalen Moerbeiblad [Kagoshima, Japan].
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
5 g PET/LDPE plastic
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
JP-BIO-005 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten