Biologische haver amazake, een veganistisch Japans dessert van maar 4 ingrediënten.
veganistisch Japans dessertgemaakt door fermentatie
van 24% havermet water, rijst en zeezout
zonder toegevoegde suikersvan nature zoet
geproduceerd in Tsjechiëvan Europese ingrediënten
Biologische haver amazake
Biologische haver amazake, een veganistisch Japans dessert van maar 4 ingrediënten: water, haver, rijst en zeezout. Dit dik romige dessert wordt gemaakt doormiddel van een fermentatieproces met koji. Door de fermentatie worden de koolhydraten van de haver omgezet in suikers wat resulteert in een van nature zoet dessert.
In Japan wordt amazake veelal geconsumeerd als drank. Hiervoor wordt de amazake verdunt met warm water, gezeefd en gedronken als verwarmende drank in de winter. Maar amazake is erg veelzijdig. Amazake is zo lekker als dessert, is geschikt om toe te voegen aan smoothies voor een fijne textuur en voor natuurlijk zoete muffins en pannenkoeken.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Water, Havervlokken* (24%), Gefermenteerde Rijst* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Tsjechië van Europese ingrediënten.
Verpakking
Verpakt in een glazen pot met een metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 507 kJ / 121 kCal |
Vetten | 1,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,2 gram |
Koolhydraten | 22 gram |
- waarvan suikers | 14 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 14 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 0,05 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischCZ-BIO-001
EU-Landbouw