Biologische gerstmiso.
Authentieke biologische gerstmiso uit Japan. Deze miso is op traditionele wijze geproduceerd en heeft een intensieve umami rijke smaak. Niet gepasteuriseerd.
Lekker voor bijvoorbeeld dressings, sauzen, soepen en stoofpotten. Ook te gebruiken als marinade.
Ingrediënten
Sojaboon* (36%), Gefermenteerde Gerst* (30%), Zeezout en Water.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat gluten en soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
172 g glas | 13 gram staal | 2 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 639 kJ / 153 kCal |
Vetten | 5,7 gram |
waarvan verzadigd | 3 gram |
waarvan onverzadigd | 2,7 gram |
Koolhydraten | 12 gram |
waarvan suikers | 6,7 gram |
waarvan van nature aanwezig | 6,7 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 12,3 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.