Biologische bruine rijstmiso uit Japan. Rijke krachtige smaak.
rijke krachtige smaakhoogwaardige miso
natuurlijk gefermenteerdmet koji
lekker voor o.a. sauzen, soepenen stoofpotten
uit Japanauthentiek Japans product
Biologische bruine rijstmiso
Biologische bruine rijstmiso uit Japan. Miso is een traditionele gefermenteerde Japanse smaakmaker die beroemd is vanwege zijn rijke geconcentreerde smaak. Deze miso is gemaakt van sojabonen, volkoren rijst, zeezout en water. Door de toevoeging van koji fermenteert de miso voor vele maanden in cederhouten vaten. Het langzame fermenteren resulteert in een smaakmaker met een rijke krachtige smaak en een overvloed aan umami, de vijfde smaak. Deze miso is niet gepasteuriseerd, daardoor kan de deksel opzwellen en ongevaarlijke witte gist vormen. De witte gist kun je gewoon weghalen.
Lekker voor o.a. sauzen, soepen en stoofpotten.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Sojaboon* (47%), Gefermenteerde Volkoren Rijst* (33%), Zeezout en Water.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van rijst en sojabonen uit niet Europese landen.
Verpakking
Verpakt in een glazen potje met metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 662 kJ / 158 kCal |
Vetten | 6,1 gram |
waarvan verzadigd | 1,2 gram |
waarvan onverzadigd | 4,9 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
waarvan suikers | 7 gram |
waarvan van nature aanwezig | 7 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 12,7 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01
Niet-EU-Landbouw
Great Taste AwardGetest door fine food experts
Meer weten