Arame zeewier.
Arame is een toegankelijk zeewier met een mild zoete smaak. Arame is zeer populair in de Japanse keuken.
Arame is te gebruiken ter verrijking van vele gerechten zoals curry's, salades, soepen en wokgerechten. Was het zeewier en laat 30 minuten in koud water weken. Lek uit, spoel af en laat 20 minuten koken.
Ingrediënten
100% Arame Zeewier.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van schaaldieren en vis.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Zeewier is rijk aan jodium. Wanneer je een overgevoeligheid hebt voor jodium adviseren wij om een arts te raadplegen voordat je zeewier eet.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geteeld in Japan.
Verpakking
17 g papier | 3,25 g cellulose plastic
Het doosje mag in de papierbak. Controleer bij je afvalverwerker of de bio-afbreekbare zak bij het GFT-afval of het restafval mag.
Voedingswaarden
per 100 gram gekookte arame zeewier
Energie | 80 kJ / 20 kCal |
Vetten | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Vezels | 7,4 gram |
Eiwitten | 1,3 gram |
Zout | 0,13 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,13 gram |
Mineralen
per 100 gram
Nutri-Score